analoga kurser

Vill du lära dig akvarell på mitt sätt? välkommen på workshop i min ateljé.

Fortsättningskurs med fokus på landskap 8-9/10 - 2022
Den här kursen är för dig som målat akvarell i några månader till ett par år eller kanske haft ett långt uppehåll. Du har dina egna färger och papper, men du känner att du stannat av i utveckligen. Under den här helgen så ska vi med enkla trix utveckla ditt måleri. Vad kännetecknar en bra akvarell och hur skapar man en? Vad är det enklaste sättet att måla en akvarell som gör sig rättvisa?

Tid: 10.00-ca 16.00 båda dagarna

Plats: I min ateljé på Åsgatan 5 i Katrineholm. Du tar dig enkelt till Katrineholm med tåg (ca 1 timme från Stockholm). Ateljén ligger 1km från tågstationen.

Kostnad: 3000kr 

Ingår i kursavgiften:
* Lunch och fika
* Nya kunskaper och massor av inspiration. :)

Det du behöver ha med dig:
* Palette med akvarellfärger
* Akvarellpapper (Gärna Arches 300-640gsm)
* Olika penslar

Anmälan: Ta kontakt med mig på ckoivumaa@yahoo.com för att göra en intresseanmälan. Om det finns platser kvar på kursen så anmäler du dig genom att betala hela kursavgiften. Din anmälan är bindande och återbetalas ej. Däremot kan du vid förhinder flytta fram ditt deltagande till ett senare kurstillfälle. 

Boende: Om du vill övernatta i Katrineholm så rekommenderar jag övernattning vid Hotel statt som ligger vid järnvägsstationen.

Nybörjarkurs 12-13/11 2022
Under den här kursen kommer du få lära dig grunderna inom akvarell. Workshopen är perfekt för dig som inte har några förkunskaper alls. Efter avslutad kurs så har du lärt dig mer om hur materialet fungerar, de viktigaste teknikerna och hur man kan tänka när man steg för steg målar ett landskapsmotiv. 
Tid: 10.00-ca 16.00 båda dagarna

Plats: I min ateljé på Åsgatan 5 i Katrineholm. Du tar dig enkelt till Katrineholm med tåg (ca 1 timme från Stockholm). Ateljén ligger 1km från tågstationen.

Kostnad: 3000kr 

Ingår i kursavgiften:
* Akvarellpapper som går åt under kursen
* Lunch och fika
* Nya kunskaper och ett ökat målarsjälvfötroende 

Det du behöver ha med dig:
* Palette med akvarellfärger
* Olika penslar

Anmälan: Ta kontakt med mig på ckoivumaa@yahoo.com för att göra en intresseanmälan. Om det finns platser kvar på kursen så anmäler du dig genom att betala hela kursavgiften. Din anmälan är bindande och återbetalas ej. Däremot kan du vid förhinder flytta fram ditt deltagande till ett senare kurstillfälle. 
Boende: Om du vill övernatta i Katrineholm så rekommenderar jag övernattning vid Hotel statt som ligger vid järnvägsstationen.
Länk: https://hotelstatt.se